Termospullo - Warhead 0,5l

Termospullo - Warhead 0,5l
Termospullo Termite Warhead 0,5l. Paino 305g

Lisätietoja

35,90 € sisältää alv.

Saatavuus: Tämä vaihtoehto on loppu,

Asiakkaat, jotka ostivat tämän ostivat myös:

termospullo 0,5l

warhead takaa laadun

Jos etsit laadukasta termospulloa on valinta Warhead. Tämä termospullo tunnetaan laadukkaana ympäri maailmaa, sillä se pitää juoman lämpimänä pitkään.

Termospullo 0,5 l - Termite Warhead 0,5 l

Warhead termospullon suuaukko on 4,2 cm  ja pullo suljetaan kierrekorkilla.  Kierrekorkki on paras vaihtoehto.  Ovathan nuo juomaputkella varustetut pikakorkit käteviä, mutta nekin saattavat vuotaa, niin nestettä, kuin lämpöäkin ja ovat hankalia pestä ja vieläpä voivat rikkoutuakin. Warhead termospullon korkki/muki-yhdistelmä kestää vaelluksella tapahtuvia kolhuja ja kaatumisia, eikä se päästä lämpöä haihtumaan. 

Warhead termospullon kierrekorkkia ei tarvitse avata kokonaan, vaan riittää, että sieltä vaan saa nesteen ulos, ja korkin sitten samantien sulkee. Näin ei sisällä oleva neste pääse kylmenemään, sillä avaamisen yhteydessä termarin neste aina jäähtyy.

Warhead termospullo on valmistettu teräksestä.  Sisällä oleva säiliö on kaksiseinämäinen ja näiden seinien välissä on tyhjiö.  Tyhjiö toimii eristeenä, joka ei johda lämpöä kumpaankaan suuntaan.


Warhead termospullon teknisiä tietoja:

vetoisuus                  0,5 litraa
korkeus                     24 cm
halkaisija                    7 cm pohjasta mitattuna
suuaukko                   42 mm
paino                         305 g
valmistusmateriaali      ruostumaton teräs ja
tuplaseinäinen vacuum-eristetty STAL Cr Ni 18/10
korkki                        kierrekorkki ja päällä teräksinen litteäpohjainen muki

 

Warhead termari todellakin pitää juomasi lämpimänä seuraavaan päivään saakka.

 

Toimitetaan siistissä ja asiallisessa lahjapakkauksessa.
TESTITULOKSIA KESKIEUROOPASTA

 

Testivoittajaksi WARHEAD 0,5 litran termospullo valikoitui arvostetun kansainvälisessä alppinistien lehdessä (Magazynu Gorskiego) saaden siinä parhaat testitulokset ja maininnan, että se säilyttää parhaiten lämmön.  Tässä vertailussa mukana olleita termospullo-merkkejä ja niiden 12 tunnin jälkeen sisältämän nesteen lämpötilat:

Fjord Nansen      57,5 °C
Primus               55,5 °C
Outwell              53,5 °C
Laken                52,5 °C
Tatonka             50 °C (0,35L)
Feel Free           46°C
Warhead            65°C

Toisen lehden - Travel Magazine Podróże Turysty  (vuoristoturistien lehti) -  testissä WARHEAD termospullo päihitti mm. seuraavat testissä mukana olleet termospullo-merkit :   Fjord Nansen ja Laken.

Kolmannen testin voittajaksi Warhead termospullo myös tuli.  Lehti Magazyn Turystyki Gorskiej NPM  (vuoristokiipelijöiden lehti), jossa lehdessä vertailtiin seuraavia termospullo-valmistajia: Uechua Q,  Primus, Nansen, Laken Fjord, Feel Free, Tatonka, Pomis ja WARHEAD.    JA VOITTO TAAS KOTIIN!

Neljännessä lehdessä - Motor Magazine (moottoripyöräilijöiden lehti) - Warhead oli taas testivoittaja saaden seuraavat maininnat: paras suorituskyky ja pitää lämmön pisimpään.  Siinä testissä Warhead termospullo piti 12 tunnin säilytyksen jälkeen kiehuvana kaadetun veden 77,8-asteisena.


Ostoskori  

Ei tuotteita

Toimituskulut 0,00 €
Yhteensä 0,00 €

Kassalle

Tilaa uutiskirje