Riippumatto-Travel

Riippumatto-Travel
Riippumatto-travel, oliivinvihreä.  Koko: 2.7m x 1.4m Väri: Oliivinvihreä. Materiaali: Polyuretaanilla sivelty polyesteri (3000mm) + hyttysverkko.  Paino: noin 950g  Valmistaja: Biwak Outdoor Käyttäjän maksimipaino: 150 kg.  Käyttäjän maksimipituus: 196 cm. 

Lisätietoja

79,00 € sisältää alv.

Saatavuus: Tämä vaihtoehto on loppu,

Asiakkaat, jotka ostivat tämän ostivat myös:

riippumatto

Suosittu ja käytännöllinen riippumatto rentoihin lepohetkiin. RiippumattoTravel on kaksikerroksinen. Eli, kun makaat riippumatossa hyönteisverkko asennettuna, on allasi kaksi erillistä kerrosta. Syy tähän on se, että jos käytät riippumattoa kylmissä olosuhteissa, voit laittaa makuualustan lämpöeristeeksi kankaiden väliin. Samalla nämä kaksi erillistä kerrosta tekevät riippumatosta kestävämmän.

vetoketjut

Riippumaton sivussa kulkee kaksi kaksipuoleista vetoketjua, jotka mahdollistavat vaivattoman kulkemisen sisään ja ulos. Riippumatto on heti käyttövalmis. Kummissakin päissä on viiden metrin kiinnitysköydet. Hyttysverkko tukeutuu elastisiin nyöreihin, jotka kuuluvat myös pakettiin. Sinulla on myös mahdollisuus maata riippumatossa niin, että hyttysverkko on sinun alapuolellasi, ns. kolmantena kerroksena.

Riipumaton materiaalin vedenpitävyys on 3000 mm/m2, joka mahdollistaa sen käyttämisen makuupussin suojana tai telttana. Käyttämällä vaellussauvoja, tai maastosta löytyviä keppejä, saat hyttysverkon pysymään ylhäällä.  Kahden materiaalikerroksen välissä on tarrat, jotka pitävät makuualustan paikoillaan. Riippumaton sisällä on kaksi taskua, joissa voit säilyttää pientavaroita. Hyttysverkon alla on viisi lenkkiä, joihin voit kiinnittää kevyitä esineitä, kuten lampun.

 Pakkaus sisältää: 10 m kiinnitysköyttä (5 m kummassakin päädyssä), 2 x 2 m joustavat nyörit, hyttysverkon kannattamiseen ja pienen pakkauspussinOstoskori  

Ei tuotteita

Toimituskulut 0,00 €
Yhteensä 0,00 €

Kassalle

Tilaa uutiskirje