Orikaso ruokailu astia-setti

Orikaso ruokailu astia-setti
Orikaso retkiruoka astiasto. Lautanen, kulho, muki. Väri: Musta. Materiaali: Elintarvikemuovia Maahantuoja: Biwak Outdoor  Paino yht : 142g

Lisätietoja

7,90 € sisältää alv.

Saatavuus: Tämä vaihtoehto on loppu,

Asiakkaat, jotka ostivat tämän ostivat myös:

taiteltava retkiruoka setti

pieneen tilaan

Kätevä, pieneen tilaan menevä kevyt astiasto ruokailuun.

 

Orikaso on tuoteperhe uudenaikaisia ruoka-astioita, jotka ovat valmistettu taipuisasta polypropyleenistä. Orikaso tuotteet ovat todella kevyitä, kestäviä ja helposti puhdistettavissa.

Suuri erikoisuus Orikaso tuotteissa on se, että ne ovat litteitä, muotoiltuja polypropyleenin palasia, jotka muutamalla origami-tyyppisellä taitoksella muuttuvat nestettä pitäviksi ruoka-astioiksi.

Enää ei tarvitse miettiä mihin laittaa ruoka-astiat esimerkiksi rinkassa tai motoristin sivulaukussa. Orikaso tuotteet vievät niin vähän tilaa, että niille löytyy tilaa mistä vain. Kestävän ja taipuisan materiaalin ansiosta tuotteet eivät rikkoudu helposti. Pakkaa Orikaso tuotteet vaikka suoraan rinkan ulkokangasta vasten, eikä tarvitse miettiä niiden rikkoutumista, kun rinkan laskee maahan.

Orikaso tuotteet ovat todella kevyitä ja vähän tilaa vieviä. Koko astiasto (muki, iso kulho ja lautanen) yhdelle hengelle painaa alle 150 g.

Orikaso tuotteet on valmistettu ympäristöystävällisestä ja ihmisille myrkyttömästä polypropyleenistä, jota Greenpeacekin suosittelee PVC tilalle.

Tuotetiedot:

Paino koko setille: 142 g

Sisältää: Lautasen, Mukin ja Kulhon (700 ml)

Materiaali: elintarvikemuovi (Polypropyleeni)

 Ostoskori  

Ei tuotteita

Toimituskulut 0,00 €
Yhteensä 0,00 €

Kassalle

Tilaa uutiskirje