Ruokatermos Warhead Jar 0,5l

Ruokatermos Warhead Jar 0,5l. Rst  450g

Lisätietoja

44,80 € sisältää alv.

Saatavuus: Tämä vaihtoehto on loppu,

Asiakkaat, jotka ostivat tämän ostivat myös:

Ruokatermos - Warhead 0,5 l

ruokatermos parhaasta päästä

 

 

Warhead ruokatermoksen suuaukko on 7,3 cm  ja se suljetaan kierrekorkilla.  Kierrekorkki on paras vaihtoehto.    Warhead ruokatermoksen korkki/muki-yhdistelmä kestää vaelluksella tapahtuvia kolhuja ja kaatumisia, eikä se päästä lämpöä haihtumaan.  Tämä on vanha ja paras sulkujärjestelmä, ilman mitään uutta tekniikkaa. Ruokatermos on oiva väline pitää ateria lämpimänä pidempäänkin.

Warhead ruokatermos on valmistettu teräksestä.  Sisällä oleva säiliö on kaksiseinämäinen ja näiden seinien välissä on tyhjiö.  Tyhjiö toimii eristeenä, joka ei johda lämpöä kumpaankaan suuntaan.   

Warhead ruokatermoksen teknisiä tietoja:

vetoisuus                   0,5 litraa
korkeus                     15 cm
halkaisija                   9,5 cm pohjasta mitattuna
suuaukko                   7,3 cm
paino                        450 g
vamistusmateriaali      ruostumaton teräs ja
tuplaseinäinen vacuum-eristetty  STAL Cr Ni 18/10
korkki                        kierrekorkki ja päällä teräksinen litteäpohjainen ruokakuppi

 

TESTITULOKSIA KESKIEUROOPASTA

Alla olevat testitulokset ovat Warhead termospullon tesitvoitot.  Ruokatermos on aivan uusi, eikä se siksi ole vielä osallistunut testeihin, mutta koska se tulee samalta Warheadin termospullojen valmistuslinjalta voi sen olettaa olevan samaa tasoa.

Testivoittajaksi WARHEAD 0,5 litran termospullo valikoitui arvostetun kansainvälisessä alppinistien lehdessä (Magazynu Gorskiego) saaden siinä parhaat testitulokset ja maininnan, että se säilyttää parhaiten lämmön.  Tässä vertailussa mukana olleita termospullo-merkkejä ja niiden 12 tunnin jälkeen sisältämän nesteen lämpötilat:

Fjord Nansen      57,5 °C
Primus               55,5 °C
Outwell              53,5 °C
Laken                52,5 °C
Tatonka             50 °C (0,35L)
Feel Free           46°C
Warhead            65°C

Toisen lehden - Travel Magazine Podróże Turysty  (vuoristoturistien lehti) -  testissä WARHEAD termospullo päihitti mm. seuraavat testissä mukana olleet termospullo-merkit :   Fjord Nansen ja Laken.

Kolmannen testin voittajaksi Warhead termospullo myös tuli.  Lehti Magazyn Turystyki Gorskiej NPM  (vuoristokiipelijöiden lehti), jossa lehdessä vertailtiin seuraavia termospullo-valmistajia: Uechua Q,  Primus, Nansen, Laken Fjord, Feel Free, Tatonka, Pomis ja WARHEAD.    JA VOITTO TAAS KOTIIN!

Neljännessä lehdessä - Motor Magazine (moottoripyöräilijöiden lehti) - Warhead oli taas testivoittaja saaden seuraavat maininnat: paras suorituskyky ja pitää lämmön pisimpään.  Siinä testissä Warhead termospullo piti 12 tunnin säilytyksen jälkeen kiehuvana kaadetun veden 77,8-asteisena.


Ostoskori  

Ei tuotteita

Toimituskulut 0,00 €
Yhteensä 0,00 €

Kassalle

Tarjouksessa nyt

Lisää tarjouksia

Tilaa uutiskirje