YRITYS                                     


KENTTÄKAUPPA

Kenttäkauppa.fi on edullinen verkkokauppa, josta löydät kattavan ja jatkuvasti kehittyvän valikoiman army henkisiä, ja moneen menoon sopivia laadukkaita vaatteita ja varusteita.

Vaatteet ja varusteet ovat pääosin valikoimassamme uusia . Mikäli otamme valikoimaan käytettyjä varusteita/vaatteita, ilmoitamme siitä selvästi kaupan tuotekorteissa. Kaikki ylijäämä tuotteet ovat käytettyjä.

 

MIKSI OSTAISIN KENTTÄKAUPASTA

LUOTETTAVUUS: Olemme rehellinen ja luotettava varustekauppa. Teemme mitä lupaamme.

NOPEUS: V:2012 Lähetimme kaikki arkena ennen klo:15 tulleet tilaukset jo samana päivänä, ja sama tahti jatkunee myös tänä vuonna. Meiltä tilatessa saat tilauksesi oikeasti nopeasti itsellesi.

EDULLISUUS: Hintamme kestää vertailun.Tuotteemme ovat edullisimmasta päästä muihin verrattuna

LAATU: Tuotteemme ovat laadukkaita.Panostamme myös hinta/laatu suhteeseen. Testaamme kaikki valikoimamme tuotteet itse ja valitsemme kyseisen hintaluokan laadukkaimmat tuotteet myyntiin. Näin asiakas saa rahoilleen vastinetta.

TOIMIVA PALAUTUS: Reagoimme nopeasti palautuksiin. Et tarvitse erityistä syytä palautukseen. Palautus ja vaihto palvelumme on saanut positiivista palautetta reilusti. Siihen panostamme myös jatkossa. Ellet syystä tai toisesta ole 100% tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen,voit palauttaa sen ILMAISEKSI. Maksamme myös rahasi takaisin HETI kun tuote saapuu meille.

PALVELU: PALVELEMME, JOTTA VARUSTEET PALVELISIVAT SINUA. Tämä ajatus on kauppamme peruspilari. Teemme työtä asiakkaan ehdoilla. Ole rohkeasti yhteydessä meihin mikäli varusteista tulee kysyttävää. Etsit vaikka jotain tiettyä varustetta mitä et ole löytänyt mistään, me haluamme auttaa ja yritämme löytää ratkaisun jokaiseen ongelmaan. Ja yleensä löydämme laajan yhteistyöverkostomme kautta.

INTO: Olemme intoa ja tarmoa täynnä. Moni verkkokauppa on jämähtänyt paikoilleen ajan saatossa. Me kehitämme jatkuvasti valikoimaamme ja kokonaisuutta kaupassa eteenpäin aggressiivisen energisesti. Haluamme että asiakkaalle jää hyvä mieli asioinnista kaupassamme.
 

pala historiaa

Nimi Kenttäkauppa juontaa juurensa vuosituhannen vaihteeseen, jolloin allekirjoittanut palveli ensimmäistä reissuaan balkanilla. Siellä syntyi ensimmäinen idea varustekaupasta, joka jäi muhimaan takaraivoon.

Yleensä military operaatioissa ainakin pää-leireissä on kenttäsairaala, kenttäravintola ja tietysti kenttäkauppa, josta leirin sotilaat ja vierailijat voivat ostaa tuliaisia ja varusteita.

Näillä reissuilla syntyikin vahva tuntemus armeija vaatteisiin, sekä varusteisiin. Joten oli vihdoin aika Kenttäkaupan täällä Suomessa.

laadukkaita varusteita

Military varusteet ovat lähes aina olleet hyvin suunniteltuja, tai ainakin niiden suunnitteluun on käytetty paljon aikaa ja rahaa. Se on yleensä poikinut asioita, jotka toimivat hyvin ja kestävät kovassa käytössä.( Toki poikkeuksiakin on)

Kenttäkaupan tarkoituksena onkin hankkia ja saattaa ihmisten tietoon varusteita ja vaatteita , jotka ovat suunniteltu kestämään, ja ovat mukavia käyttää.

Esimerkkinä kenttälapio: lapiona oikeissa töissä tuo laite ei toimi kovinkaan hyvin, mutta kaivautuessa pieneen poteroon tai kaivaessa talvella autoa hangesta käsin, voisi jopa olla valmis maksamaan pari kymppiä saadakseen tuon pieneen tilaan menevän, mutta hädän hetkellä suuren apuvälineen käyttöönsä.


vaatteet

Vaatteet ovat pääosin army tyylisiä, tai niissä on vivahteita siihen suuntaan. Esimerkkinä Molecule reisitaskuhousut, jotka on laadullisesti huippuloukkaa. Niiden suunnittelussa on otettu huomioon armeija vaatteiden kestävyys, käyttömukavuus ja toimivuus. Ne ovat hieman army henkisiä, mutta täysin suureen siviilimassaan sopivia vaatteita. Kun ne kerran hankkii, harvoin enää muita merkkejä ostaa.

Haluamme aidosti myydä ja toimittaa asiakkaille parasta mahdollista palvelua ja laatua.. Minkä peräänsä jättää, sen edestään löytää, uskomme!  Testaamme tuotteet itse ja karsimme joukosta heikot lenkit pois.Seuraa varustestejämme facebookissa. Kenttakauppa/facebook

 

 

Tervetuloa verkkokauppaan tutustumaan kauppaan ja tekemään löytöjä. Päivitämme tuotteita koko ajan lisää, joten vilkaise aina välillä mitä olisi tarjolla. Pyrimme tarjoamaan tuotteen asiallisella hinnalla, jotta asiakkaalle jäisi hyvä ja reilu mieli kaupasta. Mikäli tulee mieleen kysymyksiä kaupasta tai tuotteista, otathan yhteyttä asiakas palveluumme shop at kenttakauppa.fi, niin kerromme lisää ja selvitämme vastaukset kysymiksiinne.

 TERVETULOA OSTOKSILLE

T: Kenttäkaupan väki


• Helppo tilata netistä

• Laadukkaat tuotteet

• Edullinen hinta

• Super-nopea toimitus

• Asiantuntemus varusteisiin

• Joustava palautus


 

 

Sähköpostilla  tavoitat meidät parhaiten  shop at kenttakauppa.fi

 

www.kenttakauppa.fi   shop at kenttakauppa.fi  

Toimipaikka: Vantaa   Y-tunnus  2460943-5

 


Logo
 

Ostoskori  

Ei tuotteita

Toimituskulut 0,00 €
Yhteensä 0,00 €

Kassalle

Tilaa uutiskirje